Verkeer

Vrijwel dagelijks neem je deel aan het verkeer, of het nu als voetganger is of als bestuurder van een voertuig. Een inschattingsfout of een moment van onoplettendheid van jou of een ander in het verkeer kan grote gevolgen hebben.

Daarom verzeker je jezelf en je voertuig goed. Of je er voor kiest om alleen de schade aan anderen (aansprakelijkheid) of ook je eigen schade te verzekeren.

Je kunt je autoverzekering aanvullen met een schadeverzekering voor inzittenden (SVI). Deze verzekering raden wij tegenwoordig altijd aan. Je krijgt de werkelijke schade vergoed die jij als bestuurder en eventuele medepassagiers oplopen. Je hoeft dus niet blijvend invalide te raken of komen te overlijden om uitbetaald te krijgen. Daarbij krijg je naast letselschade ook materiële schade vergoed. Bovendien krijg je de werkelijke schade uitbetaald. Het uitbetaalde bedrag staat dus niet vast zoals bij een ongevallen-inzittendenverzekering.

Bij ons krijg je altijd advies op maat. Wij helpen je graag bij de keuze van de juiste dekking en de bijbehorende beste premie. Immers geeft de laagste premie niet altijd de optimale dekking. Een goede balans is altijd belangrijk. Wij helpen je hier graag verder mee, dus neem gerust contact met ons op.

Heb je een aanrijding gehad? Klik op het plaatje hieronder en download direct je aanrijdingsschadeformulier of download de schademeldapp op je mobiele telefoon.

 

 

 

 

Afspraak maken voor persoonlijk advies?