Hobby & Vrije Tijd

Op vakantie
Een reisverzekering bestaat uit een aantal verschillende samengevoegde verzekeringen die geldig zijn op je reisbestemming. Een reisverzekering vergoedt bijvoorbeeld de kosten bij een ongeval, geneeskundige kosten of vervangend vervoer als je auto het begeeft. Ook als je bagage of reisdocumenten kwijtraken, vergoedt deze verzekering de kosten. Als je een reisverzekering afsluit, kies je zelf waarvoor je je wilt verzekeren, tegen welke kosten en op welke plek (Europa of wereldwijd).

Heb je een reis geboekt, maar kun je niet weg omdat een familielid ernstig ziek is geworden? Of moet je je reis halverwege afbreken omdat er iemand is overleden? Met een annuleringsverzekering krijg je de kosten van de deels of volledig geannuleerde reis terug.

Hobby's
Welke hobby of sport je ook beoefent in je vrije tijd, bijna alle denkbare (sport)artikelen zijn te verzekeren tegen schade, diefstal en/of verlies. Dat kunnen bijvoorbeeld oldtimers of motorfietsen zijn, maar ook je golfuitrusting, surfplank of snowboard.

Vraag naar de mogelijkheden bij onze advieurs. Bel, mail of maak een afspraak!

Afspraak maken voor persoonlijk advies?