Persoonlijk en deskundig advies over hypotheken, verzekeringen en financial planning in Alkmaar


René Liefting, huidig directeur van Liefting Financiële Diensten, oprichter en voormalig voorzitter van coöperatie 't Assurantie Huys te Alkmaar, doet iets met zijn kantoor wat heel veel aanbieders en prijsvergelijkers niet doen in de financiële sector. Een meerwaarde die voor veel mensen belangrijker is dan enkel de meest voordelige tarieven bieden.

Ben je benieuwd wat het is? Het is heel simpel, vanuit ons kantoor in Alkmaar adviseren wij over hypotheken, verzekeringen en jouw financiële toekomst op een persoonlijke en betrokken manier. We nemen de tijd om je goed te leren kennen en staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden.

Wil je onafhankelijk advies over je huidige hypotheek? Heb je vragen over een nieuwe hypotheek? Vind je het tijd worden om eens goed na te denken over hoe je toekomst er op financieel gebied uit gaat zien? Of ben je nieuwsgierig of je huidige verzekeringen misschien wel voordeliger kunnen? Op al deze vragen geven we je bij Liefting Financiële Diensten met veel plezier antwoord. En als we het antwoord niet paraat hebben, gaan we op zoek en zullen niet rusten voordat we de juiste informatie hebben gevonden.

De extra service, jarenlange expertise en het persoonlijke advies op maat zorgt er voor dat diverse particulieren en ondernemers uit Alkmaar en omstreken al jarenlang tevreden klanten zijn én blijven. Vanzelfsprekend ben je van harte welkom om daar bij te horen! Neem gerust eens contact met ons op of bekijk zelf eens de diverse particuliere verzekeringen die je zou kunnen afsluiten.

Afspraak maken voor persoonlijk advies?