Ons verhaal

Liefting Financiële Diensten is de handelsnaam van Assurantiekantoor Liefting. Het kantoor dat ik in 1994 ben gestart. De dienstverlening van mijn adviespraktijk aan onze klanten (Verzekeringen, Hypotheken, Financial Planning en Belastingzaken) is in de loop der jaren nagenoeg onveranderd gebleven.

In 1998 is ons kantoor gaan samenwerken met het Alkmaars Assurantie Kantoor van Jan Commandeur. Samen met Jan heb ik in 1999 de Coöperatie ’t Assurantie Huys UA opgericht. Profiteren van elkaars kennis en samen kosten delen waren de speerpunten van onze coöperatie. Na het overlijden van Jan zijn in de loop der tijd andere kantoren als lid toe-, en uitgetreden.

Eind 2015 heb ik de keuze gemaakt om mijn lidmaatschap en mijn voorzitterschap bij 't Assurantie Huys op te zeggen en zelfstandig verder te gaan. Makkelijker bereikbaar, snellere afwikkeling van urgente zaken, efficiënter gebruik van technologische ontwikkelingen, met maar één doel; Een nog betere service te kunnen bieden aan onze klanten.

Volledig gericht op de kern van onze dienstverlening, namelijk het deskundig adviseren van onze klanten, werken we sinds 1 juli 2016 vanuit ons kantoor op de Bestevaerstraat 45 in Alkmaar.
 

A.J. (René) Liefting

Afspraak maken voor persoonlijk advies?