Ons verhaal

Liefting Financiële Diensten is de handelsnaam van Assurantiekantoor Liefting. Het kantoor dat ik in 1994 ben gestart. De dienstverlening van mijn adviespraktijk aan onze klanten (Verzekeringen, Hypotheken, Financial Planning en Belastingzaken) is in de loop der jaren nagenoeg onveranderd gebleven.

In 1998 is ons kantoor gaan samenwerken met het Alkmaars Assurantie Kantoor van Jan Commandeur. Samen met Jan heb ik in 1999 de Coöperatie ’t Assurantie Huys UA opgericht. Profiteren van elkaars kennis en samen kosten delen waren de speerpunten van onze coöperatie. Na het overlijden van Jan zijn in de loop der tijd andere kantoren als lid toe-, en uitgetreden.

Sinds 2015 is Liefting Financiële Diensten als zelfstandig kantoor verdergegaan met maar één doel; Een optimale service te kunnen bieden aan onze klanten. Makkelijk bereikbaar, een snelle afwikkeling van urgente zaken en efficiënt gebruik van technologische ontwikkelingen,

Volledig gericht op de kern van onze dienstverlening, namelijk het deskundig en persoonlijk adviseren van onze klanten, ben je van harte welkom bij Liefting Financiële Diensten.

A.J. (René) Liefting

Afspraak maken voor persoonlijk advies?